به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، محمدامین بنایی در مراسم افتتاحیه مرحله پایانی اولین رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی جانا، طی سخنانی ضمن قدردانی از دانشجویان شرکتکننده و تیمهای منتخب، حضور آنان را که بیانگر دغدغهمندی در پرداختن به موضوعات اجتماعی است را مغتنم شمرد و اظهار داشت: مشارکت دانشجویان در چنین رویدادهایی و ارائه طرحها و ایدههای آنها در راستای مرتفع شدن بخشی از مسائل پیش روی جامعه از اهمیت به سزایی برخوردار است، چرا که امید به آینده کشور را افزون مینماید.
وی ادامه داد: برگزاری این قبیل رویدادها، فرصتی برای تمرین تفکر در مورد مسائل کشور را ایجاد مینماید، لذا نباید از خروجی این رویدادها، انتظار رفع مسائل را داشت چرا که این موضوع برعهده نظام حکمرانی است.
بنایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: پرداختن به موضوع نوآوری در حوزه فرهنگی و اجتماعی از اولویتهای وزارت علوم در دوره فعلی بودهاست و در همین راستا رویدادها و برنامههای متعددی به اجرا درآمدهاست.
عضو شورای سیاستگذاری رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی جانا افزود: اجرای این قبیل رویدادها در همکاری با نهادها و مجموعههای متخصص و فعال در این زمینه، موجب گردیده تا نوعی گفتمان در نظام آموزش عالی شکل پیدا نماید که امید میرود این گفتمان در دولت جدید نیز تداوم یافته و چه بسا تقویت شود.
وی افزود: ماهیت پیچیده و چند بعدی نظام مسائل اجتماعی نیازمند نوآوری است و این بدان معناست که رویههای فعلی کارآمدی چندانی ندارد لذا برای حل این مسائل باید به دنبال راهکارهای متفاوتی بود.
بنایی در پایان ضمن قدردانی از عوامل برگزاری این رقابت، ابراز امیدواری کرد: بخشهای متعددی که در این رویداد پیشبینی شدهاست، موجب رضایت و بهره شرکتکنندگان قرار گیرد.
نظر شما